Gönen Müftüsü Yavuz'dan Başkan Yakar'a teşekkür

Gönen Müftüsü Yavuz

Plevne Camii projesi nedeniyle Camiler haftasında Başkan Hüseyin Yakar'a Müftü`den teşekkür geldi.





Camiler Haftası kutlanırken, Gönen Müftüsü Hayrullah Yavuz'dan   Plevne Camii İnşaatıyla adından söz ettiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a teşekkür geldi.


Müftü Hayrullah Yavuz , 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler Haftası dolayısıyla Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile Kaymakam Hüseyin Parlak'ı ziyaret etti. Bu sene, engellileri sosyal hayata kazandırma” temasıyla hareket edildiğini bildiren Müftü Yavuz, Gönen merkezdeki 27 caminin engelli vatandaşların ibadet edebileceği şekilde düzenleneceğini açıkladı.

Gönen Müftlüğü, 1-7 Ekim tarihleri arasında bir dizi etkinlikle Camiler Haftasını kutlayacak. Camiler ve Din adamları haftası dolayısıyla Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile Kaymakam Hüeyin Parlak'ı ziyaret eden Yavuz, Camiler Haftasının önemine camiler, bizleri kaynaştıran kutsal mekanlardır. Hafta, camilerimizi topluma anlatmak ve toplumu camiye yönlendirmek amacıyla kutlanıyor” diye vurgu yaparken, bu seneki Camiler Haftası temasının engellileri sosyal hayata kazandırmak olduğunu söyledi.

Gönen merkezde 27 cami bulunduğunu, bunlardan 6 tanesinin engelli vatandaşların ibadet yapabileceği şekilde düzenlendiğine de işaret eden Yavuz, camilerimizin tamamını, engelli vatandaşlarımızın ibadet yapabileceği şekilde düzenleyeceğiz” derken, bir yerin dini duyarlılığı ve hassasiyetinin camilerinin temizliğiyle ölçüldüğüne dikkat çekip, Gönen ve köylerimizdeki tüm camilerimiz temiz ve bakımlı” övgüsünde bulundu.
Plevne Cami inşaatından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı takdir de eden Yavuz, Plevne Cami inşaatını yakından takip ediyoruz. İnşaatın tamamlanması konusunda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli